Kuva

Haluatko mukaan? Liity hubilaiseksi!

Haluatko verkostoitua, tehdä yhteistyötä, tavata yritystoimintasi kannalta oikeita ihmisiä? Jos olet valmis aktiiviseen yhdessä toimimiseen ja avoin uusille näkökulmille ja ideoille, tule mukaan Hubin jäseneksi, hubilaiseksi.

Hubilaisena sinulla on oikeus hyödyntää Biokatu 6:ssa sijaitsevia HealthHUBin hot desk -työpisteitä ja ryhmätyötilaa maksutta. Lisäksi saat käyttöösi virtuaalisen ryhmätyötilan. Voit olla helposti yhteydessä muihin yhteisön jäseniin, perustaa projekteja, järjestää tapahtumia ja ehdottaa uutisaiheita.

Jäsenyys on maksuton, mutta se edellyttää aktiivisuutta, intoa ja positiivista asennetta sekä halua kehittää yhdessä muiden kanssa jotain uutta ja parempaa.

Kuva
Kuva

Haluatko seurata sivummalta?
Rekisteröidy seuraajaksi.

Haluatko seurata sivummalta? Rekisteröidy seuraajaksi.

Kiinnostaako jäsenyys, mutta et ole tällä hetkellä valmis tulemaan aktiiviseksi osaksi yhteisöä? Voit rekisteröityä Hubin seuraajaksi.

Seuraajana voit osallistua tapahtumiin, keskusteluihin ja liittyä postituslistalle, jolloin saat mm. uutiskirjeemme noin kerran kuukaudessa. Pääset seuraamaan lähietäisyydeltä, miten HealthHUB kehittyy, ja halutessasi voit liittyä hubilaiseksi myöhemmin.

Kuva