Rahoitustietoisku ja HealthPUB 1/2019

pe 25.1.2019 15:00 - 19:00

HealthHUB, Biokatu 6, Tampere

Rahoitustietoisku kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista

HealthPUBia ennen järjestettävässä tunnin kestoisessa rahoitustietoiskussa on tilaisuus kuulla ajantasaista kokemusperäistä tietoa kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista. Hall.pj. Sakari Oikarinen Inducosta kertoo private equityn ja rahoituskentän tilanteesta, joissa on tapahtunut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittäviä muutoksia, jotka rahoituksen hakijan kannattaa tiedostaa. Sakarilla on 30 vuoden yrittäjätausta 9 eri yrityksessä, yhteistyötä mm. EBANin (European Trade Association for Business Angels Network) ja Euroopan Family Office Impact Investment chapterin kanssa sekä korkean tason henkilökohtaiset suhteet Euroopan Unionin komissioon ja rahoitusinstrumentteihin. Tj. Sami Lakka Lakka Technologiesista puolestaan kertoo omakohtaisia kokemuksia siitä, kuinka startup-yritys voi saada tuotekehitysrahoitusta Keski-Euroopasta.

Klo 15:00-15:30 Kansainvälisen yksityisen pääomasijoittamisen muutokset ja tilanne tällä hetkellä, Sakari Oikarinen, hall.pj., Induco Oy

Klo 15:30-16:00 Käytännön kokemuksia siitä, kuinka startup-yritys voi saada tuotekehitysrahoitusta Keski-Euroopasta, Sami Lakka, tj, Lakka Technologies Oy

Klo 16:00- HealthPUB verkostoitumista

Tervetuloa terveysteknologian verkostoitumistapahtumiin Tampereen HealthHUBille aina kuun viimeisenä perjantaina!

Paikalla on aina vähintäänkin juotavaa ja pikkupurtavaa, terveys- ja hyvinvointiteknologian demoja, startupeja, PSHP:n TKI-henkilöstöä ja mahdollisimman laajalti alan toimijoita liike-elämästä, terveydenhuollon ammattilaisia, opiskelijoita ja akatemiaa. Joskus ehkä pieni pala virallista ohjelmaakin, mutta pääpaino on aina verkostoitumisessa, kontaktien luomisessa, tutustumisessa ja keskusteluissa!

Paikalle saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ilmottautumiset Facebookissa tai täältä HealthHUBin sivujen kautta auttavat meitä tarjoiluiden mitoituksessa.