Tilat, tavat ja kulttuuri - tutkiva ja kehittävä peruspalveluiden yhteisö Pirkanmaalla -seminaari

ti 20.4.2021 10:00 - 13:30

Kehys - Kehitämme yhdessä! -hanke järjestää tiistaina 20.4. kello 10 - 13.30 etäseminaarin, jonka teemana on hyvinvointirakentaminen ja tilat sote-palveluiden kehittämisen alustana. Seminaari on jatkoa vuoden 2020 helmikuussa järjestetylle Maailman parhaat hyvinvointi- ja sote-alan palvelut - keinona yhteistyö uudenlaisessa hyvinvointikeskuksessa -seminaarille, jossa kansainväliset puhujat siivittivät pohdintaa hyvinvointikeskusten asiakasrajapinnoista ja yhteiskehittämisen toimintamalleista.

Tänä vuonna pohdimme sote-keskusta uuden tiedon tuottajana tutkimuksen, innovaatioiden, koulutuksen ja kehittämisen näkökulmista. Keskitymme erityisesti fyysisten ja digitaalisten alustojen merkitykseen toiminnan tukena – tule jakamaan kokemuksesi ja näkemyksesi!

Seminaarin ohjelmassa on ketteriä alustuksia, yhteistä ryhmätyöskentelyä ja innostavia puhujia paneelikeskustelussa. Tarkempi ohjelma ja osallistumistiedot julkaistaan maaliskuussa Kehys-hankkeen sivuilla osoitteessa tays.fi/kehys.

Kutsu on avoin ja sitä voi jakaa kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla 19.4.2021.

Seminaarin toteuttavat yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tampereen kaupunki, Tampereen korkeakoulusäätiö, Tampereen ammattikorkeakoulu Oy, Pikassos Oy ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy. Hanketta tukee Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

maanantai 29. maaliskuuta 2021

Anna-Mari Martikainen tapahtuma päivitetty.
29.3.2021 12:35

maanantai 22. maaliskuuta 2021

Anna-Mari Martikainen uusi tapahtuma lisätty
22.3.2021 13:20