Oppeja ja näkemyksiä tanskalaisen terveydenhuollon johtamisesta ja kehittämisestä

to 20.6.2019 09:00 - 10:30

HealthHUB, FM1, 1. krs, Biokatu 6, Tampere, Suomi

Tanskalainen terveydenhuoltojärjestelmä on ollut paljon esillä viime viikkoina, niin hyvässä kuin pahassa. Mutta miltä järjestelmä näyttää suomalaisen terveysalan ammattilaisen silmin? Tays TKI-keskuksen arviointiylilääkäri Anna-Kaisa Parkkila oli toukokuun HOPE-vaihdossa tutustumassa tanskalaiseen terveydenhuoltoon, erityisesti näyttöön perustuvan terveydenhuollon johtamisen ja kehittämisen näkökulmista.

Mitä on tanskalainen terveysalan johtaminen arjessa? Mitkä ovat toimialan kehittämisen kärkialueet? Miten yhteiset kansalliset laatukriteerit ja kansallinen sotestrategia ohjaavat johtamista ja kehittämistä?

Tule HealthHUBiin kuulemaan ja keskustelemaan mitä me voisimme tanskalaisilta oppia!

-----

HOPE-on terveysalan johtajille suunnattu asiantuntijavaihto-ohjelma. Vuoden 2019 teemana on “Evidence-informed decision-making in healthcare management” (Näyttöön perustuva päätöksenteko terveydenhuollon johtamisessa).

____

Tapahtumasta on striimi tarjolla:

.........................................................................................................................................

Liity Skype-kokoukseen

Ongelmia liittymisessä? Kokeile Skype Web Appia

Liity puhelimella

+35829 3 000 031 (Finland)

Neuvottelutunnus: 272150

.........................................................................................................................................