Grindery-myllytys startupeille Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä

ti 7.5.2019 - ke 8.5.2019

Tampere-talo, Tampere

Onko sinulla terveysteknologiaan liittyvä liikeidea? Tule myllytettäväksi sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville 7-8.5.

Sosiaali- ja terveysteknologian start up –yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada eri alojen asiantuntijoiden sparrausta Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivien aikana 7-8.5.2019 Tampereella. Grindery –myllytys järjestetään yhteistyössä Kuopion yliopistollisen sairaalan, Savonia-ammattikorkeakoulun ja HealthHUB Tampereen toimesta. Grinderyssä sinulle järjestetään lyhyitä sparraus-sessioita eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Saat matkaasi tärkeitä kontakteja, neuvoja ja uusia näkökulmia palvelusi kehittämiseksi.

Huomioithan, että maksuton Grindery järjestetään osana Sosiaali-ja terveydenhuollon ATK-päiviä Tampere-talossa, jonne tulee ostaa joko näytteilleasettajapaikka tai start-up yrityksille suunnattu yhden päivän seminaaripäivälippu.

Yhden päivän seminaaripäivälipun hinta on 230 € + alv. 24% (norm. 320 € + alv. 24%). Yhden päivän lippu sisältää kaikki tarjoilut paikan päällä sekä seminaariohjelman. Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään tulee laittaa päivämäärä, jolloin on paikalla ja ”Grindery”, jolla saa lipun alennettuun hintaan https://tapahtumat.fcg.fi/atkpaivat.

Näyttelypaikan hinta koko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivien ajaksi (6.-8.5.) on yhteensä 280 €, kaksi päivää 195 €, yksi päivä 130€ (hintaan lisätään alv. 24%). Näyttelypaikan varaaminen sähköpostitse suvi.rasi@fcg.fi tai antti.lehto@fcg.fi.

Grinderyyn ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä jokaiseen yritykseen erikseen lisätietojen ja valmistautumisohjeiden antamiseksi.

Grinderyyn paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä: https://my.surveypal.com/Grindery2019

Tervetuloa!

Kuopio Health

HealthHUB Tampere

Liitteet