Kuntoutus-Forumin KickOff-tilaisuus

ti 6.11.2018 12:30 - 15:30

HealthHUB, Biokatu 6, Tampere

Perusteilla oleva Kuntoutus-Forum tarkoittaa kuntoutusalan toimijoiden yhteisöä, jossa keskeinen tarkoitus on edistää eri toimijoiden välistä verkostoitumista ja yhteistyötä sekä erityisesti informaation jakamista.

Tarve forumin perustamiseen on noussut esille useassa yhteydessä: alalla on kehitetty paljon uusia menetelmiä ja toimintatapoja kuin myös kuntoutumista edistäviä laitteita ja muita ratkaisuja. Lukuisia kokeiluhankkeita on viety läpi eri organisaatioissa, monia erinomaisinkin tuloksin. Mutta yllättävän usein tietoisuus näistä ei tavoita alan toimijajoukosta kuin murto-osan. Eli paljon tuntuisi olevan parannettavaa siinä, miten informaatiota näistä kaikista saataisiin levitettyä ja muutenkin vuoropuhelua edistettyä.

Lisäksi kuntoutusalalla ovat nostaneet viime vuosina päätään näkökulmat, jotka mahdollistavat uusia toimintatapoja ja antavat myös tilaa uusille toimijoille. Tällaisia ovat esimerkiksi pelillisyyden hyödyntäminen, robotiikka, uudet omatoimista kuntoutusta tukevat ratkaisut, kokonaisvaltainen kuntoutus, sosiaalisen kuntoutuksen eri osa-alueet, ennakkokuntoutus jne…

Kuntoutus-Forumin KickOff-tilaisuus järjestetään HealthHUB:issa (Biokatu 6, Tampere) tiistaina 6.11.2018 klo 12.30 – 15.30.

Tilaisuudessa kuulemme aluksi puolen tusinaa napakkaa, ajatuksia herättävää esitystä kuntoutuksen eri näkövinkkeleistä, minkä jälkeen jälkeen jatkamme keskustelua ja suunnittelemme Kuntoutus-Forumin organisoitumista ja jatkotoimintaa. Aikaa on myös varattu yleiselle verkostoitumiselle ja keskustelulle.

Tarkempi agenda ilmoitetaan lähiaikana.

Kutsuvierastilaisuus. Tiedustelut:

Kari Salomaa,
kari.salomaa@pshp.fi,
puh 050-4097201