Tervetuloa HealthPUBiin!

pe 16.2.2018 14:30 - 22:00

Vuoden ensimmäisessä HealthPUBissa on jälleen vuorossa businessta, huvia ja säkenöiviä keskusteluja!

Olemme ottaneet aikataulussa huomioon aiemman palautteen, jonka mukaisesti osalle on perhe- ja muista syistä tärkeää päästä lähtemään ajoissa. Illan virallinen osuus päättyy tämän mukaisesti klo 17.15.

Ilmoittauduthan tapahtumaan yllä olevan palkin kautta. Kiitokset!


Yhteisen iltapäivämme ohjelma:

14.30-15.00 Tervetuloa HUBin sivujen sisällöntuottajaksi

HealthHUBin viestintäkoordinaattori Marinka kertoo HUBin ”Yhteisön kuulumiset” osiosta ja siitä, kuinka jokainen HUBin yritys voi kirjoittaa sisältöä siihen. Käymme läpi erilaisia kirjoitusaiheita ja millä keinoin tyhjän paperin/screenin syndroomasta pääsee eroon.

15.00-15.30 Kuinka saada, hankkia ja kehittää ICT-osaamista?

Outi Ihainainen-Rokio www.growthsetters.fi pitchaa uutta palveluaan ICT-osaajapulan taklaamiseen. Growthsetters haastaa nykyiset tavat hankkia ja kehittää ICT-osaamista, sillä digitalisaatio tulee tarvitsemaan yhä enemmän palvelujen kehittämisen osaamista. Yrityksen missiona on edistää niin liiketoiminnan kuin ihmisten kasvua digitaalisilla palveluilla.

15.30-16.00 ID Konsepti - voimaa työhön, terveyttä elämään!

Salme Mahlakaarto kertoo identiteettilähtöisen työelämän luomisesta, jossa keskitytään ”ihminen edellä, jokaisen henkilökohtaista toimijuutta vahvistaen” ajattelutapaan.

ID Mahlakaarto valmentaa ID Valmentajia ja kasvuagentteja työelämän personal trainereiksi sekä rakentaa työidentiteettivalmennuksia niin työntekijöille kuin johtamisenkin tueksi. Yritys kehittää myös digitaalisia ID valmennuksia ja kutsuu mielellään yhteistyökumppaneita kehon, mielen ja ammatillisen osaamisen kasvun tukemiseen.

16.00 Tarjoilu alkaa: buffet-pöytä ja juomaa nyyttäriperiaatteella

Ilmoitathan Arjalle (arja.ranta-aho@fluente.fi) mitä voit tuoda aiot mukanasi.

16.15-17.00 Pitch/reversed pitch/open mic

Stage is yours! Kerrothan ajatuksistasi liittyen Outin ja Salmen ajatuksiin. Pitchauksessa voit esitellä omaa osaamistasi liittyen aihealueeseen ja reversed pitcheissä kuulemme mielellämme yrityksesi mahdollisista osaajatarpeista. Varaathan pitchausaikasi etukäteen Riikalta riikka.panu@gmail.com

Open micissä voi jokainen yritys kertoa omista alkuvuoden kuulumisistaan ja uutisistaan.

17-17.15 Uusi TKI-keskus

Lyhyt briiffi 1.1.2018 syntyneestä TKI-keskuksesta - Reijo Itkonen, FinnMedi Oy.

17.15 --> Vapaata seurustelua ja verkostointia