Älykäs siivous – digitieto ja siivoja yhteistyössä

ti 23.1.2018 10:00 - 12:00

HealthHUB, Biokatu 6, Tampere

Tervetuloa kuulemaan, miten perinteinen siivousala digitalisoituu. Gronlund Palvelut Oy Tampereelta on kehittänyt innovatiivisen ratkaisun, joka iskee käsipareilla työtä tekevien palvelualojen ”ikuisuusongelmaan” : palvelutason toteutumisen seurantaan.

Siivousalalla maksavan asiakkaan palvelutaso muodostuu sadoista yksityiskohdista: odotustilan kukka kastellaan kerran viikossa, kokoustilan tuolien kasaaminen ei kuulu sopimukseen, maton tahrat poistetaan erikoisaineella Y. Siivoojan on asiakaskohteessa kiinnitettävä huomio palvelutason toteutumiseen jokaisessa siivoustyön yksityiskohdassa. Ideaalitilanteessa hän muistaa yksityiskohdat ulkoa ja työ sujuu tehokkaasti.

Todellisuudessa siivoojalla ei ole keinoa todeta työn jälkensä vastaavuutta sovittuun palvelutasoon asiakaskohteessa. Laaduntarkkailua tekevät asiakkaan kokemuslaadun asiantuntijat, palautetta ja näkemyseroja syntyy. Yhteistä näkemystä varmistetaan laatukierroksilla ja nevonpidoilla.

Gronlund Palveluissa digitalisaatio lähteet työntekijän näkökulmasta. Toimitusjohtaja Tiina Holopaisen ideoima ratkaisu antaa laadun seurannan ohjakset asiakaskohteessa siivoojan käsiin.

Miten Gronlund Palveluiden digiratkaisu toimii ja miten siivoojat ovat ottaneet sen vastaan, siitä Holopainen kertoo alustuksessaan. Samalla selviää, kuinka hän visioi siivoustyön ja koko toimialan muuttuvan.

Tilaisuudessa on aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle. Kartoitetaan kiinnostus yhteistyöhön jatkossa. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Aikataulu:

10:00 Tervetuloa

10:10 Digitalisoituva siivoustyö ja siivoustoimiala. Tiina Holopainen, tj. Gronlund Palvelu Oy

11:00 Keskustelua ja kysymyksiä

12:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu yllä olevasta Ilmoittautuminen-linkistä tai sähköpostitse tarja.pietilainen@fluente.fi

Lisätietoja Tarja Pietiläinen, puh. 040 50 70 673