HealthHUBissa syntyy uusia ajatuksia!

HUBissa kohtaavat terveysalan yritykset, kliinikot, tutkijat, kehittäjät sekä kuluttajat ja loppukäyttäjät. Yhdessä tekeminen on vahva voimavara, joka antaa ideoille hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. HUB tarjoaa jäsenilleen kohtaamispaikan Taysin naapurissa Kaupin kampuksella sekä virtuaalisen ryhmätyötilan, jonka avulla yhteisössä voi olla mukana mistä päin maailmaa tahansa.

Yhteisöllisyys, avoimuus ja innovatiivisuus ovat HUBin keskeiset periaatteet. Toiminta muotoutuu yhteisön tarpeiden perusteella, joten jokainen pystyy vaikuttamaan tarjontaan ja tapahtumiin. HealthHUB-toiminnasta vastaa Tays TKI-keskus (Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskus).

Päivittäisessä toiminnassamme haluamme edistää terveysalan toimijoiden menestymismahdollisuuksia ja tarjota omaa osaamistamme startupien ja vakiintuneiden yritysten, terveysalan kehittäjien, kliinikoiden ja tutkijoiden käyttöön. Tarjoamme tilat ja monenlaisia mahdollisuuksia verkostoitumiselle, yhteistyökumppaneiden löytämiselle ja yhteisten kehitysprojektien toteuttamiselle.

HUBiin on helppo päästä mukaan joko päivittäisen toiminnan tai HUBissa työstettävien ajankohtaisten teemojen kautta. Järjestämme aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia, työpajoja ja yhteiskehittämismahdollisuuksia yhdessä HUB-yhteisön kanssa.

HealthHUB-tila

HealthHUBin jäsenten eli hubilaisten käytössä on kahdeksan hot desk -työpistettä sekä laadukkaalla esitystekniikalla varusteltu ryhmätyötila. Hot desk -työpistettä ei voi varata vain itselleen, vaan usealla henkilöllä on oikeus käyttää samaa työpistettä "first come, first served"-periaatteella. Työpisteen käyttöoikeudesta laaditaan erillinen sopimus. Ryhmätyötilan varauksen voi tehdä lähettämällä tietoa varaustarpeesta osoitteeseen healthhub@finnmedi.com. Tilojen käyttö on maksutonta HealthHUBin jäsenille.

Virtuaalinen HealthHUB-ryhmätyötila

Yhteisö toimii myös virtuaalisen työpöydän ympärillä. Sen avulla hubilaiset voivat perustaa ja toteuttaa yhteisiä projekteja, sekä ehdottaa HealthHUBin tapahtumia ja uutisaiheita. Lisäksi hubilaiset voivat tehdä omasta organisaationstaan profiilin HealthHUBin sivuille ja kertoa omista kuulumisistaan. Virtuaalinen työtila on kaikkien hubilaisten käytössä maksutta. Pääset työtilaan kirjautumalla sisään tälle sivustolle.

Liity mukaan kasvavaan ja innostavaan hubilaisten joukkoon!

Olemme jatkuvasti avoimia uusille ideoille ja toimijoille. Jos haluat kehittää omia ideoitasi eteenpäin inspiroivassa ympäristössä, tule mukaan!

Voit täyttää jäsenhakemuksen ja liittyä hubilaiseksi, jolloin pääset hyödyntämään täyspainoisesti HUBin palveluja ja verkostoja. Tai jos tahdot ensin tutustua toimintaan etäämmältä, voit ryhtyä seuraajaksi, jolloin saat uutiskirjeitämme ja tietoa tapahtumistamme ensimmäisten joukossa.

Lue lisää ja liity mukaan!