HealthHUBissa syntyy uusia ajatuksia!

HUBissa kohtaavat terveysalan yritykset, kliinikot, tutkijat, kehittäjät sekä kuluttajat ja loppukäyttäjät. Yhdessä tekeminen on vahva voimavara, joka antaa ideoille perustan kasvaa ja kehittyä. Yhteisöllisyys, avoimuus ja innovatiivisuus ovat HUBin keskeiset periaatteet. Toiminta muotoutuu yhteisön tarpeiden perusteella, joten jokainen pystyy vaikuttamaan tarjontaan ja tapahtumiin. HealthHUB-toiminnasta vastaa Tays TKI-keskus (Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskus).

Haluamme edistää terveysalan toimijoiden menestymismahdollisuuksia ja tarjota omaa osaamistamme startupien ja vakiintuneiden yritysten, terveysalan kehittäjien, kliinikoiden ja tutkijoiden käyttöön. HUBissa on tilat ja monenlaisia mahdollisuuksia verkostoitumiselle, yhteistyökumppaneiden löytämiselle ja yhteisten kehitysprojektien toteuttamiselle.

HUBiin on helppo tulla mukaan joko päivittäisen toiminnan tai HUBissa työstettävien ajankohtaisten teemojen kautta. Järjestämme aktiivisesti erilaisia tapahtumia, koulutuksia, työpajoja ja yhteiskehittämis-mahdollisuuksia yhdessä HUB-yhteisön kanssa. Myös HealthHUB-tiimin asiantuntemus ja kontaktit ovat yhteisön jäsenten tukena.


HealthHUB-tila

HealthHUB sijaitsee Tampereella Taysin naapurissa Kaupin kampuksella. HealthHUBin jäsenten eli hubilaisten käytössä on kahdeksan hot desk -työpistettä sekä laadukkaalla esitystekniikalla varusteltu ryhmätyötila. Työpistettä ei voi varata vain itselleen, vaan usealla henkilöllä on oikeuskäyttää samaa työpistettä "first come, first served"-periaatteella. Työpisteen käyttöoikeudesta laaditaan erillinen sopimus. Ryhmätyötilan varauksen voi tehdä lähettämällä tietoa varaustarpeesta osoitteeseen healthhub@pshp.fi. Tilojen käyttö on maksutonta HealthHUBin jäsenille.


Liity mukaan kasvavaan ja innostavaan hubilaisten joukkoon!

Olemme jatkuvasti avoimia uusille ideoille ja toimijoille. Jos haluat kehittää omia ideoitasi eteenpäin inspiroivassa ympäristössä, tule mukaan!

Voit täyttää jäsenhakemuksen ja liittyä hubilaiseksi, jolloin pääset hyödyntämään täyspainoisesti HUBin palveluja ja verkostoja. Jäsenyys on maksuton, mutta edellyttää aktiivisuutta yhteisön jäsenenä. Tai jos tahdot ensin tutustua toimintaan etäämmältä, voit ryhtyä seuraajaksi, jolloin saat uutiskirjeitämme ja tietoa tapahtumistamme ensimmäisten joukossa.

Lue lisää ja liity mukaan!