Tampereen seudun terveystoimijat kohtaavat 1. helmikuuta Tampere Smart City Weekillä – ilmoittaudu mukaan!

22.12.2021

Tampere Smart City Week pyörähtää käyntiin helmikuun ensimmäisellä viikolla. Osana älykaupunkikehityksen konferenssia Tampere Health Ecosystem järjestää tilaisuuden, jossa esitellään terveysalan tutkimusprojekteja sekä kuullaan verkoston toimijoiden kuulumisia. Paikalla voi tutustua myös tuotedemoihin. Varaa paikkasi!

Tampere Health ekosysteemitapajhtuman paikkana on uuden Nokia Arenan aitio nro 51. Ohjelma alkaa tiistaina 1.2. klo 9:00. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä Tampere Smart City Weekin verkkosivulla.

Päiväohjelman jälkeen on mahdollisuus verkostoitua terveysalan toimijoiden kanssa. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa voit keskustella alan ajankohtaisista aiheista mm. startupien, yliopistoyhteisön, teollisuusalan, sijoittajien, testialustojen sekä Business Tampereen ja Business Finlandin edustajien kanssa. Jos verkostoitumistapahtuma kiinnostaa, olethan yhteydessä Veli-Matti Lahteen.

Tervetuloa!

Huomioithan, että molempiin tilaisuuksiin paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et pääse paikalle, peruutathan osallistumisesi, niin paikka vapautuu jonossa seuraavalle. Kiitos!

Mikä on Tampere Smart City Week?
Tampere Smart City Week on tapahtuma kaikille älykaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tapahtumaviikon ohjelmassa on monenlaista mielenkiintoista ohjelmaa niin kaupunkilaisille, yrityksille, muiden kaupunkien asiantuntijoille kuin osaajillekin. Seuraava Tampere Smart City Week järjestetään 29.1.-4.2.2022. Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki tiiviissä yhteistyössä Business Tampereen kanssa. Tampere Smart City Weekin huipennuksena järjestetään älykaupunkikehityksen konferenssi ja expo hybriditapahtumana. Voit siis osallistua tapahtumaan joko kotisohvalta tai paikan päällä Tampereella, upouudella Nokia Arenalla!

tscw.fi

Kirjoittajat
Niko Lönn