HealthTech käytettävyys 2022 koulutus

9.11.2021

​Ilmoittautuminen valmennuskokonaisuuteen "Terveysteknologian käytettävyys 2022 - käytännönläheinen valmennuspaketti terveysteknologian käytettävyyssuunnittelusta regulaatiomausteella"on nyt avattu.

Keväällä 2022 USBIMED toteuttaa jälleen kolmesta moduulista koostuvan valmennuspaketin terveysteknologian käytettävyyssuunnittelusta regulaatiomausteella.

Näistä ensimmäinen ja kolmas toteutetaan Tampereella ja keskimmäinen Zoom ympäristössä. Kunkin koulutuskerran jälkeen on kahden viikon tauko, joiden aikana on mahdollista toteuttaa harjoite, mihin on saatavilla sekä ohjausta, että palautetta.

Valmennuspakettien tavoitteena on auttaa tuoteyritystä, tuotetestausympäristöä, tutkimushanketta tai valmistajan roolissa toimivaa terveydenhuollon yksikköä turvallisuuskriittisten laitteiden ja ohjelmistojen käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelun viranomaisvaatimusten ja erityispiirteiden tunnistamisessa sekä käytännön toteutuksessa

Kouluttajana toimii Terhi Holappa, jolla on pitkä kokemus terveysteknologian toimialalla erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Hän omaa myös kouluttajan serfitikaatin, yli 25 vuoden toimialakouluttajataustan sekä vankan asiantuntemuksen lääkinnällisiä laitteita ja ohjelmistoja koskettavasta regulaatiosta, käytettävyyssuunnittelusta sekä turvallisuuskriittisiin käyttöliittymiin liittyvistä inhimillisistä tekijöistä. Tämä yhdistelmä varmistaa sen, että valmennus ei jätä kylmäksi.

Ilmoittautuminen on nyt avattu ja se päättyy 28.2.2022. Ohjelma, hinnoitteluperiaate ja ilmoittautumislinkki löytyy ao sivustolta.

Valmennus toteutetaan mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10.

Paikkoja maksimissaan 15.

https://spark.adobe.com/page/znshJQSWudLNC/

Kirjoittajat
Niko Lönn