​Uusi normaali teemana Health100-tapahtumassa 7.10.

1.9.2020 (Muokattu 1.9.2020)

Health100-etätapahtumassa puntaroidaan eri näkökulmista, mitä on koronaviruspanedemian synnyttämä uusi normaali. Health100:ssa on tarkoitus ottaa uusi normaali ja sen vaikutukset terveys- ja hyvinvointialalla haltuun.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Upgraded.

Näkökulmina uuteen normaaliin ovat esimerkiksi uudenlainen sääntely ja käytännöt, työn tekeminen tavat, terveysalan digitalisaatio, psykologisen tuen tarjoaminen kriisitilanteessa sekä ennaltaehkäisy ja valmistautuminen tulevaisuuden pandemioihin. Health100 on suunnattu kaikille terveysalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille, esimerkiksi alan liiketoiminnassa jo mukana oleville, kliinistä työtä tekeville, päätöksentekijöille, startup-yrittäjille, tutkijoille ja teknologiaosaajille.

Tapahtuman pääsisältönä on yhden päivän online-tapahtuma, johon odotetaan noin tuhatta osallistuja. Ohjelmassa on kolme keynote-puheenvuoroa, paneelikeskustelu sekä kymmenen pyöreän pöydän keskustelua eri aiheista. Kolmen tunnin keskusteluihin valitaan aiheet osallistujien ehdotuksista äänestämällä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus suoriin kontakteihin toisten osallistujien kanssa sekä virtuaalinen kahvihuone verkostoitumista varten. Lisäksi Helsingissä järjestetään iltatilaisuus, johon mahtuu mukaan sata henkeä.

Lisätietoa tapahtumasta

Liitteet