​"Tunteita ja tunnelmia sote-palveluissa" –tapahtuma 19.4.2018

12.6.2018 (Muokattu 12.6.2018)

Yli satapäinen yleisö osallistui "Tunteita ja tunnelmia sote-palveluissa" -raportin julkistamistilaisuuteen.

Mediapoliksessa järjestettiin 19.4. Fluente Kumppanit Oy:n "Tunteita ja tunnelmia sote-palveluissa" -raportin julkistamistilaisuus. Raportti liittyi Smart Health-selvitykseen, jonka aiheena olivat sote-palveluihin liittyvät digitaaliset sisällöt ja niiden jakelukanavamallit. Aihettä käsiteltiin tapahtumassa hyvin monipuolisesti niin yleisörastien kuin yritysesimerkkienkin avulla.

"On todella tärkeää etsiä uusia mahdollisuuksia soten, median ja ICT:n rajapinnoista. Jo nyt Fluenten tekemät selvitykset ja digisisältötestit osoittavat, että mielenkiintoinen tekeminen vie ajatukset pois yksinäisyydestä ja epämukavasta olosta. Fyysisistä ja psyykkisistä rajoituksista tai oireista huolimatta henkilön osallisuus on mahdollista digikanavia pitkin. Selvityksemme tavoitteena on jäsentää toimintaympäristöä, jossa eri toimialojen rajapinnat kohtaavat ja avaavat markkinatarpeita. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia digipalveluita, joissa sisältö on keskiössä eri kohderyhmille", sanoo Arja Ranta-Aho Fluente Kumppaneilta.

Mukana ollut Ylen kumppanuuksista vastaava päällikkö, Minna Tiihonen, kommentoi tapahtumaa: ”Hienoa, että sote- ja media-alan asiantuntijat kehittävät ja kokeilevat rohkeasti uusia mahdollisia palveluita ja sisältöjä, joissa molempien alojen osaaminen yhdistyy. Kukaan ei pärjää nykypäivänä enää yksin; yhteistyö on iso mahdollisuus.”

Raportti ja tapahtuman esitykset ovat ladattavissa seuraavasta linkistä.