KasvuOpen 2018:ssa mukana neljä HealthHUBin jäsenyritystä

21.3.2018 (Muokattu 25.3.2018)

Future Wellbeing and Health Kasvupolku -sparrausohjelmaan on valittu Braincare Oy, LivingSkills Oy, Physilect Oy ja SE Innovation Oy. HealthHUB onnittelee lämpimästi!

Selkeyttä businessmalliin ja ohjeita menestyksekkääseen pitchaukseen

LivingSkills Oy on keskittynyt arvioinnin mittaamiseen ja toimintakyvyn arviointiin. "Markkinoilla ei ole toista yhtä monipuolista välinettä arvioinnin koko prosessiin. Vaikka tunnen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan todella hyvin, niin liiketoimintapuoli vaatii uudenlaista ajattelua. Haluammekin selkeyttää businessmalliamme ja tässä KasvuOpen on meille todella hyvä tuki. Iloitsen myös siitä, että saamme ohjelman kautta konkreettista apua esim. parempaan pitchaukseen", kertoo toimistusjohtaja Kaisa Nyberg.

LivingSkills Oy toivoo saavansa ohjelman kautta lisäksi näkyvyyttä ja boostia kansainvälisille markkinoille. Nyberg kertoo, että yritys haki KasvuOpeniin v. 2017, mutta paikka heltisi tänä vuonna. "Mukaanpääsy oli iloinen yllätys, ja kannustankin kaikkia uskomaan yritykseensä ja hakemaan rohkeasti tähän ohjelmaan. Mukanaolo on hieno tilaisuus oppia uutta ja kehittyä", sanoo Nyberg.

Apua kansainvälistymiseen

SE Innovations Oy:n tuote SENIORSome on seniori-ikäisille tarkoitettu kommunikaatio- tuki- ja turvajärjestelmä. Älykäs käyttöliittymä toimii myös ensi- ja keskivaiheen muistisairauspotilaille. Yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Raimo Saarnio kertoo, että yritys hakee voimakasta kansainvälistä kasvua ja oli siksi erityisen iloinen KasvuPolkuun pääsystä. "Tuotteemme toimivat, yritys on hyvässä kunnossa ja nyt tavoitteenamme on perustaa tytäryhtiöitä ulkomaille. Toivomme, että KasvuPolun asiantuntijoiden opeille välttyisimme suuremmilta virheiltä." Yritys on kasvanut omalla tulorahoituksellaan tähän asti ja aikoo hyödyntää KasvuPolusta saamiaan oppeja myös rahoitusta hakiessaan.

Apua BrainCaren tietoisuuden levittämiseen ja epilepsiapotilaiden palvelemiseen

BrainCaren toimitusjohtaja, Katrin Wendel-Miroraj, kertoo omin sanoin KasvuPolulle pääsyyn liittyvistä tunnelmistaan ja yrityksen tavoitteista.

How does it feel that you got accepted? We are very excited and thrilled to work with the top mentors in healthcare and medtech business development in Finland. In a sense we feel a bit comforted by the fact that these experts will help push us in the right direction towards realizing our goals of developing a medical implant for long-term EEG monitoring of epilepsy patients.

What are your goals in the KasvuOpen path? Our goals are to raise awareness about BrainCare and our mission towards serving the epilepsy community with a solution for better long-term, monitoring for patients. Specifically, we are seeking advice in medical device marketing, business financing, and confirmation of our business strategy.


What tips would you give to other companies applying in the future? Believe in your solutions. If you firmly believe that your solutions will help people, then find the partners that believe in your solution too and will want to work with you to see it brought to the market. If you believe in your solution, it will be easier to accept the many "no's" and rejections that all entrepreneurs receive by incorporating rejection as a form of constructive criticism and keep moving forward. Tell an ask as many people about your idea before the next application round so that you have has a strong an application as possible.

Physilect Oy:n alkuvuoden kuulumiset ovat luettavissa linkin kautta.

Lisätietoja KasvuOpenin sivuilta https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/hyvinvointi-ja...

Alla oleva kuva KasvuOpenin sivuilta.