link

Hapella

Kuopiolaisen Hapella Oy:n kehittämä WellO2 hengitysharjoituslaite on innovaatio, jolla on maailmanlaajuisesti suuri mahdollisuus ihmisten hengitysterveyden parissa. Laite on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion kotimaassa, ja sen kansainvälistäminen on alkamassa.

WellO2-laitteen toiminta perustuu vastapaineiseen sisään- ja uloshengitykseen sekä höyryhengitykseen. Vastapainehengitys avaa hengitysteitä ja lämmin höyry puhdistaa keuhkoja sekä vähentää ärsytystä hengitysteissä. Säännöllinen käyttö vahvistaa keuhkojen toimintaa.

WellO2 mahdollistaa lääkkeettömän hoitomuodon, ihminen auttaa itseään laitteen avulla hengittämään paremmin, ja samalla koko keho alkaa voida paremmin.Merkille pantavaa on se, että laitteen avulla voidaan toteuttaa ikiaikaisia hoitomenetelmiä samanaikaisesti - avata ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. WellO2 on maailmanlaajuisesti patentoitu terveysteknologian taidonnäyte, jonka kaltaista ei muualla maailmassa ole olemassa.

WellO2 missio on olla hengityshyvinvoinnin edelläkävijä - tie parempaan hengittämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lisätietoja WellO2 hengitysharjoituslaitteesta löytyy osoitteesta www.wello2.com

Saatavilla Apteekeista, Gigantista tai shop.wello2.com verkkokaupasta.