Olfactomics

Olfactomics Oy on biolääketieteellinen spin-off-yritys, joka on erikoistunut hajuun perustuvan helppokäyttöisen, nopean, luotettavan, tarkan, kustannustehokkaan ja edistyneen teknologian kehittämiseen.

Olfactomicsin konsepti koostuu näytteenottojärjestelmästä, elektronisesta nenästä ja edistyksellisestä oppivasta pilviarkkitehtuuria käyttävästä käyttäjäystävällisestä ohjelmistoratkaisusta. Elektronisen nenän sensoreilta ja taustatiedoista saatu tieto käsitellään pilviarkkitehtuuriin perustuvassa tietokannassa ja tulosten perusteella voidaan diagnosoida esimerkiksi sairaus.

Olfactomicsin strategia on tieteellinen ja perustuu tieteellisiin referensseihin ja yli vuosikymmenen kestäneeseen tutkimukseen. Tällä hetkellä sovellukset on suunniteltu vaativaan erikoissairaanhoitoon ja sairaaloihin. Tulevaisuudessa sovellukset kehittyvät perusterveydenhuoltoon ja lopulta kuluttajien käyttöön. Samalla sovellukset kehittyvät sairauksien toteamisesta terveyden seurannan ja sairauksien ennaltaehkäisyn kautta koko hyvinvoinnin seurantaan.

link