link

Citynomadi

Citynomadi Oy on tiedon ja toiminnan karttavisualisoinnin asiantuntija. Kaikella tiedolla on paikkansa, myös kartalla. Toteutamme räätälöityjä karttoja sekä sisälle että ulkotiloihin. WellNomadi innostaa ihmisiä lähtemään ulos kävelylle joko yksin tai ryhmässä. Hyvinvointireitti voi olla terveydenhuollon hoitosuositus,tai sosiaalisen kanssakäymisen työkalu. Ihmisen liikunnan tarve ja suorituskyky vaihtelevat iän, elämäntilanteen ja terveydentilan mukaisesti, ja motivoiva WellNomadi tarjoaa ratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin.

Erityisesti pelillisyys motivoi ihmisiä liikkumaan. Kehitämme pelikonseptiamme, jossa liikutaan luonnossa tai kaupunkiympäristössä ja samalla, kun kerätään pisteitä, pelaaja kerää elämyksiä. Elämys voi olla raikas havumetsän tuoksu tai kaupunkiin juuri ilmestynyt seinämaalaus. Tarjoamme hyvinvoinnin toimijoille luotettavan konseptin, jossa asiakkaamme voi rakentaa eripituisia liikunta- ja hyvinvointireittejä erilaisille käyttäjille.

WellNomadin reitit on pelattavissa ja seurattavissa maksuttomassa Nomadi-sovelluksessa, ja hyvinvointireittien muokkaus ja päivitys on helppoa.Esimerkiksi potilasjärjestö voi tarjota samaa reittiä eri puolilla Suomea. WellNomadin hyvinvointireitti sisältää jo askellaskurin, ja reitteihin on mahdollista lisätä avointa tietoa rikastamaan reitiltä saatavaa palautetta. Samoin voimme siirtää tietoa edelleen terveydenhuollon ammattilaisten analysoitavaksi. "

link