link

@podium

@podium Oy tuottaa ja kehittää digitaalisia ratkaisuja suomalaisten urheilijoiden kehittymisen seurantaan ja verkko-oppimisen hyödyntämiseen urheilutoimijoiden osaamisen vahvistamisessa. Yrityksen toiminta perustuu urheilutoimijoiden kanssa tapahtuvaan tiiviiseen yhteistyöhön, jossa toiminnan keskipisteenä on urheilijan valmentautuminen.

@podium palvelu koostuu huippu-urheilussa kehitetystä eLogger harjoituspäiväkirja- ja kehittymisenseurantasovelluksesta sekä digitaalisten opppimisratkaisujen sovellutuksista. @podium:a kehitetään yhdessä lajiliittojen, valmennuskeskusten ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) kanssa.

Lue lisää meistä: www.atpodium.com
Ota yhteyttä: petri@atpodium.com

link

BeiZ

Lola Panda on Suomen suurin kokonaisuus digitaalisia oppipelejä alle kouluikäisille lapsille, joita käyttää yli 20 miljoonaa opinnälkäistä lasta 12 kielellä ympäri maailman mm. Applen ja Androidin alustoilla.

Tutustu tarkemmin: www.lolapanda.com

link

BrainCare

BrainCare on Tampereen teknillisen yliopiston spin-off -yritys ja perustettu vuonna 2013. BrainCare on keskittynyt tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja parantamaan vaikeahoitoista epilepsiaa sairastavien elämänlaatua.

Joka vuosi diagnosoidaan noin 2,4 miljoonaa uutta epilepsiatapausta, joiden joukosta noin 30% tulee sairastamaan vaikeahoitoista epilepsiaa, joka ei vastaa hyvin nykyisiin hoitomuotoihin. BrainCare tarjoaa työkaluja, joiden avulla saadaan lisää mittausdataa paremman diagnoosin tekemiseksi ja potilaan elämän helpottamiseksi.

Lue meistä lisää: www.braincare.fi

CGI

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman 5. ja Suomen 2. suurin riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 72 500 asiantuntijaa sekä kokonaisvaltainen valikoima palveluja asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja ulkoistuksiin.

Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 10,8 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.

link

Citynomadi

Citynomadi Oy on tiedon ja toiminnan karttavisualisoinnin asiantuntija. Kaikella tiedolla on paikkansa, myös kartalla. Toteutamme räätälöityjä karttoja sekä sisälle että ulkotiloihin. WellNomadi innostaa ihmisiä lähtemään ulos kävelylle joko yksin tai ryhmässä. Hyvinvointireitti voi olla terveydenhuollon hoitosuositus,tai sosiaalisen kanssakäymisen työkalu. Ihmisen liikunnan tarve ja suorituskyky vaihtelevat iän, elämäntilanteen ja terveydentilan mukaisesti, ja motivoiva WellNomadi tarjoaa ratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin.

Erityisesti pelillisyys motivoi ihmisiä liikkumaan. Kehitämme pelikonseptiamme, jossa liikutaan luonnossa tai kaupunkiympäristössä ja samalla, kun kerätään pisteitä, pelaaja kerää elämyksiä. Elämys voi olla raikas havumetsän tuoksu tai kaupunkiin juuri ilmestynyt seinämaalaus. Tarjoamme hyvinvoinnin toimijoille luotettavan konseptin, jossa asiakkaamme voi rakentaa eripituisia liikunta- ja hyvinvointireittejä erilaisille käyttäjille.

WellNomadin reitit on pelattavissa ja seurattavissa maksuttomassa Nomadi-sovelluksessa, ja hyvinvointireittien muokkaus ja päivitys on helppoa.Esimerkiksi potilasjärjestö voi tarjota samaa reittiä eri puolilla Suomea. WellNomadin hyvinvointireitti sisältää jo askellaskurin, ja reitteihin on mahdollista lisätä avointa tietoa rikastamaan reitiltä saatavaa palautetta. Samoin voimme siirtää tietoa edelleen terveydenhuollon ammattilaisten analysoitavaksi. "

link
link

Exerium

Exerium kehittää kuntoutusvälineitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja tasapainoa uudella tavalla. Tuotteet on tarkoitettu fysioterapiaan ja kuntoutukseen, niin laitoksiin kuin kotikäyttöönkin. Kuntoutustuolissa pelataan tietokonepelejä omaa kehoa peliohjaimena käyttäen. Hauskaa, helppoa ja tehokasta! Vaikutus ulottuu keskikehon syviin tukilihaksiin ja ehkäisee selkävaivoja sekä parantaa kehon hallintaa. Kuntoutustuoli sopii hyvin myös työpaikkojen taukohuoneisiin.

Lue lisää meistä www.exerium.com

link
link

Fluente Kumppanit

Fluente Kumppanit auttaa hyvinvointialan yrityksiä, sosiaali- ja terveysalan järjestäjiä, palveluntuottajia ja -kehittäjiä rakentamaan toimivat sote-markkinat, verkostoitumaan ja varmistamaan myönteisen hyvinvointi- ja sote-palveluiden kuluttajakokemuksen, vaikuttavuutta unohtamatta. Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen ja digitaalisuuden mahdollisuuksien ymmärtäminen ja soveltaminen liiketoiminnan ydinprosesseissa. Tavoitteena on, että sinulla on enemmän entistä tyytyväisempiä ja kannattavampia asiakkaita.

Avullamme voit myös luoda tien itse maksavien asiakkaiden markkinoille. Teemme kaikkemme arvolupauksemme lunastamiseksi ja haluamme, että sinäkin pystyt tekemään niin. Usein lupauksien lunastamiseen tarvitaan muidenkin apua toimivan palvelukokonaisuuden rakentamiseksi. Verkostomaisen toiminnan kehittäminen ja alan kärkiyritysten sparraaminen on toinen luontomme.

Lue meistä lisää: fluente.fi

link

Hapella

Kuopiolaisen Hapella Oy:n kehittämä WellO2 hengitysharjoituslaite on innovaatio, jolla on maailmanlaajuisesti suuri mahdollisuus ihmisten hengitysterveyden parissa. Laite on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion kotimaassa, ja sen kansainvälistäminen on alkamassa.

WellO2-laitteen toiminta perustuu vastapaineiseen sisään- ja uloshengitykseen sekä höyryhengitykseen. Vastapainehengitys avaa hengitysteitä ja lämmin höyry puhdistaa keuhkoja sekä vähentää ärsytystä hengitysteissä. Säännöllinen käyttö vahvistaa keuhkojen toimintaa.

WellO2 mahdollistaa lääkkeettömän hoitomuodon, ihminen auttaa itseään laitteen avulla hengittämään paremmin, ja samalla koko keho alkaa voida paremmin.Merkille pantavaa on se, että laitteen avulla voidaan toteuttaa ikiaikaisia hoitomenetelmiä samanaikaisesti - avata ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. WellO2 on maailmanlaajuisesti patentoitu terveysteknologian taidonnäyte, jonka kaltaista ei muualla maailmassa ole olemassa.

WellO2 missio on olla hengityshyvinvoinnin edelläkävijä - tie parempaan hengittämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lisätietoja WellO2 hengitysharjoituslaitteesta löytyy osoitteesta www.wello2.com

Saatavilla Apteekeista, Gigantista tai shop.wello2.com verkkokaupasta.

link

Headsted

Headsted kehittää verkko-ohjelmia henkisen hyvinvoinnin haasteisiin, kuten stressiin, univaikeuksiin, jännitykseen ja masentuneisuuteen. Harjoitusohjelmat ovat ensisijaisesti suunnattu lievistä oireista kärsiville tai uutta näkökulmaa ja suuntaa elämäänsä kaipaaville. Niitä voi käyttää myös täydentämään valmennuksia, terapiaa, tukiryhmiä ja kuntoutusta. Ohjelmien taustalla ovat Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen ja VTT:n tutkimukset.

Tutustu tarkemmin: www.headsted.fi

link
link

Huoleti Oy

Huoleti Oy on terveysteknologia-alan startup-yritys, joka kehittää uudenlaista sosiaalista auttamiskonseptia ja verkostoitumispalvelua.

Huoleti auttaa huolen kohdannutta löytämään muita, joilla on sama sairaus tai muu haasteellinen elämäntilanne - eli huoli. Käyttäjä luo oman vertaistukiverkostonsa ja voi kutsua läheisiään osaksi tukiverkostoaan. Huolestunut voi pyytää tukiverkostoltaan apua arkeen ja lähettää kuulumisensa tukijoilleen.

Läheiset saavat keinoja kulkea huolestuneen vierellä ja löytävät itselleen vertaistukea muilta läheisinä toimivilta. Huoleti sopii myös vapaaehtoistyön alustaksi. Järjestön tai oppilaitoksen varmenstamat vapaaehtoiset voivat toimia tukihenkilöinä tai arkiavuntarjoajina.

Huoleti on tukiverkosto taskussasi.

Lue lisää:

huoleti.fi

Facebookissa @Huoleti

Twitterissä @HuoletiApp

LinkedInissä Huoleti

link

Hölkkä Oy

Hölkkä-liivi on uusi kotimainen liikuntaväline, jota voivat käyttää niin miehet kuin naiset. Innovatiivinen keksintö on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hölkkä-liivi koostuu päällepuettavasta ryhtiä tukevasta liivistä, sekä kyynärpannoista ja vastuskuminauhoista, jotka antavat elastisen vastuksen käsien liikkeelle kävellessä tai juostessa.

Vastuskuminauhoja on eri vahvuuksilla, ja niitä voi vaivatta vaihtaa omien mieltymyksien mukaan. Nauhat ovat magneettipikalukoilla kiinni kyynärpannoissa, joten vastusominaisuus on helppo irrottaa vaikka kesken lenkin. Myös liivissä vakiona olevat heijastimet edistävät Hölkkä-liivin turvallisuutta. Tuotteella on vuoden takuu.

Lue lisää Hölkkä-liivistä www.holkka.fi

link

Kineso

Kineso kehittää mobiililaitteille (tabletit, älypuhelimet) suunniteltuja sovelluksia, jotka visualisoivat fysioterapiaharjoitteita uudella tavalla. 3DFysio-sovellukset ovat erittäin helppokäyttöisiä ja innostavia!

Fysioterapeuteille tarjotaan 3D-animaatiokirjasto, jonka pohjalta voi nopeasti muutamalla näpäytyksellä luoda ja jakaa kuntoutujille räätälöityjä kuntoutusohjelmia. Kuntoutujat saavat omalle mobiililaitteelleen heille henkilökohtaisesti räätälöidyn ohjelman, jossa on kirjoitetun ohjeistuksen lisäksi visuaaliset harjoitteet. Näissä 3D-animaatioissa nähdään avatarin esittämänä harjoitteiden liikeradat alusta loppuun saakka ja joka suunnalta (360°).

Lue lisää meistä www.kineso.fi.

link

Kumppania

Kumppania Oy on terveyttä ja hyvinvointia lisäävien organisaatioiden viestinnän kehittäjä, sisällöntuottaja ja asiakaskokemuksen muotoilija yli kymmenen vuoden kokemuksella. Teemme viestinnästä suunnitelmallista, tehokasta ja vaikuttavaa. Olemme oikea kumppani, kun pitää saada asiat tapahtumaan.

Tavoitteenamme on olla globaali terveys- ja hyvinvointimediayhtiö, joka tuottaa nykyaikaisia sisältöjä ja konsepteja terveys- ja hyvinvointipalveluja tarjoavien organisaatioiden aitoihin tarpeisiin. Twello+-aineistopankkimme myötä terveyden edistämisestä tulee helppoa, kustannustehokasta ja nopeaa – viestintä rakentaa hyvinvointia arkeen. #elämästäparempaa www.kumppania.fi

Ota yhteyttä ja kutsu kylään: Pia Hirvonen, puh. 050 534 2795, pia.hirvonen@kumppania.fi

link

Layette

Layette on äitiyssovellus, joka tuo maailman parhaan neuvolatiedon suoraan puhelimeen ja on käyttäjälleen täysin ilmainen. Sovelluksesta löytyy valtava määrä tutkittua tietoa raskaana oleville naisille sekä pienten lasten vanhemmille. Tietoa, johon Suomen neuvola- ja terveydenhuollon ammattilaiset luottavat. Sovelluksen käyttöikä on raskauden alusta aina taaperon neljään ikävuoteen saakka.

Palvelu on erittäin skaalautuva joustavan ja globaalin jakeluverkoston ansiosta. Nyt Suomalainen neuvolatieto on päässyt esille Layetten myötä myös Japanin terveysministeriössä ja Suomen YK:n edustuston tilaisuudessa New Yorkissa. Olemme kansainvälistyvä firma, olemme avaamassa markkinat mm. Japanissa, Kiinassa ja USA:ssa.

link

LivingSkills

LivingSkills Oy on tamperelainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2016. LivingSkills tarjoaa ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuoltoalan arviointitarpeisiin sekä digitaalisia työvälineitä yksilölliseen ja voimavarakeskeiseen taitovalmennukseen ja kuntoutukseen.

Julkinen sektori käyttää vuosittain 35 miljardia euroa julkisiin hankintoihin, joista iso osa suuntautuu palveluihin. Tähän asti sote-palveluntuottajien toiminnan vaikuttavuutta on pystytty vertailemaan hyvin heikosti keskenään. Kunnissa palveluja on kilpailutettu suoritteet eikä vaikutukset edellä. Kestävyysvaje haastaa meitä investoimaan yhteisiä veroeuroja paljon nykyistä vaikuttavammin. Tähän tarvitaan sovellusta, jonka avulla voidaan arvioida ja vertailla eri palveluntuottajien toiminnan tuloksellisuutta.

LivingSkills on helppokäyttöinen, digitaalinen työväline, johon on integroitu kaikki asiakastyön eri vaiheet: nykytila-analyysi (asiakkaan taitojen, kykyjen ja palvelutarpeen kartoitus), kehityssuunnitelma ja tavoitteellinen työskentely taitojen vahvistamiseksi. Toiminnan tuloksellisuuden arviointia ja pidemmän aikavälin vaikuttavuuden seurantaa tehdään niin organisaatio- kuin kuntatasollakin.

Lue meistä lisää: www.livingskills.fi

link

Livtec

Livtec Oy on Tampereella ja Jyväskylässä toimiva, mutta valtakunnallisesti ennakoivan terveydenhuollon palveluita tarjoava yritys, jonka päätuotteita ovat työnantajille ja terveysalan toimijoille suunnatut hyvinvointimittaukset ja kartoitukset, sekä niihin liittyvät valmennukset.

Livtec filosofia perustuu ajatteluun, että ihminen on kokonaisuus, jossa keho ja mieli ovat vahvasti kytköksissä toisiinsa. Fyysinen ja henkinen palautuminen, usein kivutkin, ovat monen tekijän summa. Niihin vaikuttavat niin elämäntapamme kuin ulkoinen kuormitus. Livtec mittaukset ja valmennukset kattavatkin keskeiset hyvinvointiin vaikuttavat alueet ja tuovat työkaluja ennakoivaan terveyden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tätä kautta on saavutettavissa panostukseen nähden moninkertaisia säästöjä vähentyneinä sairaspoissaoloina.

Omasta ja lähimmäisten terveydestä kiinnostuneet kuluttajat voivat myöskin tilata näitä ammattilaisten hyödyntämiä mittauksia ja palveluita verkkokaupastamme.

Lisätietoja: www.livtec.fi

link

Meal My Day

Uusi suomalainen resepti- ja ruokapäiväkirja Meal My Day muuttaa laihduttamisen sekä monipuolisen ruokailun. Nettipalvelun filosofia perustuu siihen, että jokaisen pitäisi pystyä nauttimaan monipuolisesta sekä terveellisestä ruokavaliosta, ilman tiukkoja dieettejä tai kalliita lisäravinteita. Ennakoiva ajattelu ja suunnitelmallisuus säästää vaivaa ja puhdasta rahaa. Vajaa tuhannesta reseptistä valitaan itselleen sopivimmat annokset ja keskitytään automaattisesti runsaaseen kasvisten käyttöön. Palvelusta löytyy 30 valmista ruokavaliota ja se myös ottaa huomioon yleisimmät ruokarajoitteet. Valmiista ruokavaliosta muodostuu myös ostoslista avuksi.Perinteinen kotiruoka ja säännöllinen ateriarytmi on ratkaisu painon kanssa jojoiluun. Hyvä ruoka kuuluu kaikille!

Lue meistä lisää: www.mealmyday.com

link

Medified

Medified on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka tavoitteena on kehittää depression hoitoketjua nykyaikaisen hoidon seurantaohjelmiston avulla.Depressiopotilaiden määrä on jatkuvassa kasvussa niin Suomessa kuin globaalistikin. Hoitomenetelmät eivät tällä hetkellä tarjoa riittävän intensiivistä alkuvaiheen hoitoa depressiopotilaille. Samaan aikaan depression hoidon vaikuttavuuden seuranta on heikkoa, jonka takia terveydenhuollon ammattilaiset joutuvat tekemään yksilöiden kannalta ratkaisevia hoitopäätöksiä puuttuvan tiedon perusteella.

Medified kehittää kliiniseen tietoon perustuvaa terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua hoidon seuranta ohjelmistoa, joka mahdollistaa entistä laadukkaampien hoitopäätöksien tekemisen aikaisempaa tehokkaammin. Potilaille kehitetyn mobiiliapplikaation avulla potilaat saavat yksilöllistä tukea sekä omahoidosta kertyy arvokasta tietoa terveydenhuollon ammattilaisille.

Lue lisää: www.medified.fi

link

Moodmetric

Every fourth employee in Europe has health problems due to stress. This means about 300 million people. 20% of them will suffer from burnout that is most often a consequence of chronic stress.

Detecting chronic stress and preventing burnout has been difficult as burnout has lacked diagnosis. This will change soon as the World Health organization has defined burnout as a mental disorder with a diagnosis of its own.

Today burnout is evaluated with interviews and questionnaires that face a lot of criticism. Questionnaires do not provide tools for early detection. Burnout is a gradual and often unconscious process. Therefore objective and physiological measurements are needed.

OUR SOLUTION

Moodmetric knows stress. We have collected long term and continuous data of mental stress for over five years. With this data and the help of artificial intelligence we will create a tool to help people to avoid burnout.

Moodmetric has a unique meter, the Moodmetric smart ring, and expertise in collecting data about work-related stress. The measurement data tells the stress level accurately due to electrodermal activity measurement that is rare in other wearable devices.

With artificial intelligence we are developing a new clinical solution that makes it possible to detect the early signs of burnout.

The Moodmetric measurement signal is validated by the Finnish Institute of Occupational Health. The ring provides laboratory level data.

The current generation of the Moodmetric smart ring and app are widely used by individuals, companies and researchers since 2015. We have measurement data from over 5 years. The data is of continuous, long term measurements of weeks and months.

In 2021 the current Moodmetric services are available for organizations as before. Simultaneously we are running a research study and a development program to create the new tool for health care: to detect the early signs of burnout and also to diagnose it.

Contact us: info@moodmetric.com

www.moodmetric.com

link

Movendos

Movendos kehittää ratkaisuja yksilölliseen ja vaikuttavaan valmennukseen. Ratkaisumme avulla terveyden/hyvinvoinnin ammattilainen voi pitää tietoturvallisesti yhteyttä asiakkaaseen tapaamisen välissä, seurata edistymistä ja tukea muutokseen. Sovellusalueita ovat terveysvalmennus,työhyvinvointivalmennus, fysioterapia, psykoterapia, kuntoutus, uravalmennus, elämänhallinnan ohjaus... Movendos on spin-off Tampereen Teknillisen Yliopiston terveyskäyttäytymistieteen tutkimuksesta.

Lue lisää www.movendos.com

link